Proizvodi

image_kasa_resized-330×164-330×164
 • Logik Kasa

  Kompjuterski program za maloprodaju sa podrškom za fiskalne uređaje.

  Više na: www.logik.rs/proizvodi/kasa/

  Kategorija:
  Proizvodjač:

  Product Description

  Kompjuterski program za praćenje rada u maloprodaji sa podrškom za fiskalne uređaje. Program je u potpunosti prilagođen svim vrstama maloprodaje i ugostiteljstva i u svakom trenutku omogućava uvid u stanje zaliha i ostvareni dnevni pazar.

   

  Dnevni i periodični pregled (izveštaj) prodaje

  U svakom trenutku možete pregledati izveštaje o prodaji, trenutnom stanju zaliha, itd.
  Na osnovu ovih izveštaja možete planirati nabavku i pratiti prodaju. Svi ovi izveštaji, zajedno sa svim pojedinačnim računima, se arhiviraju na nivou dana.
  Pored toga, program Kasa omogućava direktno izvršenje “Z” izveštaja fiskalnog uređaja (ukoliko uređaj poseduje odgovarajuću softversku komandu).

   

  Knjigovodstvena dokumentacija

  Uz sam program za vođenje maloprodaje isporučuje se i dodatna aplikacija Kasa Dokumenti za dokumente iz domena knjigovodstva: kalkulacije, nivelacije, fakture i profakture, interne dostavnice, gotovinske račune, … Svaki proknjiženi dokument će ažurirati bazu podataka na računaru ali i artikle (nazive, cene, …) u samom fiskalnom uređaju. Akcije su u najvećoj mogućoj meri automatizovane, pa se izborom virmanskog načina plaćanja u programu Kasa automatski kreira faktura u programu Kasa Dokumenti, spremna za štampanje na alternativnom A4 štampaču, snimanje u PDF ili HTML format ili direktno slanje faksom.
  Takođe, u programu je dostupna i druga potrebna evidencija. Na jednostavan način možete štampati Trgovačku knjigu (TK obrazac), Dnevni promet ugostitelja (DPU obrazac), …

   

  Evidencija partnera

  Kasa Partneri je još jedan dopunski program koji se nalazi u standardnom paketu. Program vodi evidenciju o Vašim partnerima (kupcima i dobavljačima). U svakom trenutnu možete videti saldo sa partnerima, proknjižiti uplatu ili videti generalije za konkretnog partnera.
  Ovaj dodatni program se u dragstorima i prodavnicama može koristiti i na alternativni način za evidenciju kupaca na odloženo plaćanje čekovima. U ovom režimu rada program dozvoljava kupcu da pazari robu samo do vrednosti čeka koji je dao unapred (za više je potrebno odmah doplatiti kešom ili dati novi ček).